A Vulkan Vegasnak fontos, hogy a játékosok elégedettek legyenek a játékainkkal és szolgáltatásainkkal, ezért megpróbálunk a kaszinójátékok által nyújtott élvezeten kívül további jutalmakat is biztosítani. A VulkanVegas bónusz nyeremények alapvető célja az, hogy új játékosokat szólítsunk meg illetve a meglévő játékosokat folyamatosan új akciókkal állandó aktivitásra késztessük. Az üdvözlő bónuszokkal vonzó ajánlatot biztosítunk az érdeklődő játékosoknak, akik a feliratkozást követően máris élvezhetik a kaszinó bónusz nyújtotta jutalmakat. A meglévő játékosoknak pedig rendszeresen különböző online kaszinó bónuszokat és hűségsémákat biztosítunk, hogy garantáljuk az aktivitásukat és megakadályozzuk, hogy más online kaszinójátékra váltsanak. A Vulkan Vegas bonus elnyeréséhez kedvező feltételeket biztosítunk. Nem írunk elő például irreálisan magas minimális letét elhelyezését.

De milyen jutalmakat is biztosítunk bónusz formájában?

 • Az egyik klasszikus jutalom a pénzjutalom. Azonban a bónuszpénzek nem teljesen azonosak a valódi pénzzel. Külön szabályokat alkottunk arra vonatkozóan, hogy hogyan használhatják a játékosok a bónuszpénzt. A bónuszpénz egy külön számlán, a bónuszszámlán kerül jóváírásra, és az ezen a számlán lévő pénzt csak akkor lehet felhasználni, amikor a valódi számlán lévő pénz egyenlegét már felhasználta a játékos. A bónuszpénzekkel lejátszott játékok során csak bónuszpénzeket lehet nyerni, azaz valódi pénzjutalom az ilyen játéknál nem lehetséges.
 • A másik tipikus bónuszjutalom az ingyenes pörgetés, amelyek nagyon hasznosak a játék során mert nem kell pénzt áldoznia a játékosnak erre.
 • A harmadik típusú bónuszjutalom a pénzvisszatérítés.
PROMÓCIÓS KÓD 40€

Vulkan Vegas bónuszajánlatok

Ahogy a bevezető paragrafusban említettük a Vulkan Vegasnál bónuszok széles választékát kínáljuk a játékosoknak. A legfontosabb bónuszaink között az üdvözlő bónuszt, a hűségprogramokat és különböző heti és havi újratöltési bónuszt, a pénzvisszatérítéseket és a speciális szezonális bónuszokat kell megemlítenünk.

Az üdvözlő bónusz a csatlakozásért járó jutalom. Az üdvözlő bónusz keretein belül akár 450,000 Ft értékű pénzjutalmat és 150 ingyenes pörgetést is biztosítunk. Az üdvözlő bónusz igényléséhez egyszerűen regisztrálj az oldalon és érd el a 10. hűségszintet. A bónuszt a befizetéseid után tudod igényelni.

 • Tedd meg az első befizetésed legalább 3000 Ft értékben és mi ehhez 120%-os bónusz egyenleget és 70 ingyenes pörgetést adunk ajándékba. A maximális bónusz 150,000 Ft.
 • Tedd meg a második befizetésed legalább 4500 Ft értékben és mi ehhez 150%-os bónusz egyenleget és 30 ingyenes pörgetést adunk jutalomként. A maximális bónusz egyenleg 150,000 Ft.
 • Eszközölj harmadik befizetést legkevesebb 4500 Ft értékben és mi ehhez 120%-os bónuszt és 50 ingyenes pörgetést adunk. A maximális bónusz egyenleg összege 150,000 Ft.

A Vulkan Vegas 10 euro bonus üdvözlő bónusz igényléséhez egyszerűen regisztrálnod kell az oldalon, majd a bónuszok menüben aktiválnod kell az üdvözlő bónuszt. A bónusz igénylésére csak a regisztráció utáni 4 napban van lehetőséged. Miután aktiváltad a bónuszt, azután kaphatod meg a jutalmakat, a következő 3 befizetésed után, a fent leírtak szerint. A Vegas bonusz kizárólag csütörtökön és pénteken igényelhető. A befizetések után járó jutalmak már automatikusan megjelennek a számládon, ezeket nem kell külön igényelned.

Vulkan Vegas üdvözlő bónus

Speciális promóciók a Vulkan Vegasnál

A hagyományos üdvözlő bónuszon, heti és havi bónuszokon kívül a Vulkan Vegas speciális bónuszokat is biztosít a játékosoknak.

A Szombati keresőakció az egyik karakterisztikus bónuszajánlata a Vulkan Vegasnak. Az akció úgy működik, hogy napi 5 befizetést kell elvégezni szombaton, hogy igényelhessék a játékosok ezt a bónuszt. A belépést vagy feliratkozást követően a profilt kell felkeresnie a játékosnak és a Vulkan Vegas bonus money szekcióban aktiválnia kell az ajánlatot. A bónusz csak szombatonként 0:00 órától 13:59-ig érvényes.

Összesen 5 legalább 4000 Ft értékű befizetést kell elvégezni egy szombati nap során, hogy igényelhesse a bónuszt. A bónusz automatikusan jóváírják a számláján az ötödik befizetés után.

Fontos szem előtt tartani, hogy minden egyes befizetésnek el kell érnie a 4000 Ft-ot, azaz például 4 10,000 Ft-os befizetés és 1 3000 Ft-os befizetés esetén máris nem teljesültek a bónuszfeltételek.

A különböző ünnepek kapcsán a Vulkan Vegas speciális bónuszokat ad ki.

Karácsonykor például több héten keresztül tartó karácsonyi heteket rendezünk. Ilyenkor a hét minden napján a játékosnak valamilyen befizetést kell elvégeznie, hogy igényelhesse a bónuszt.

 • Például hétfőn legalább 15,000 Ft-ot befizet, hogy 150%-os pénzvisszatérítést és 20 ingyenes pörgetést igényelhessen;
 • Kedden legalább 12,000 Ft befizetést hajt végre és 120%-os visszatérítést és 50 ingyenes pörgetést igénylejen;
 • Szerdán legalább 14,000 Ft értékű befizetést hajt végre és 135%-os visszaigénylést és 35 ingyenes pörgetést vehet igénybe;
 • Csütörtökön legalább 15,000 Ft értékű befizetést végez el, hogy 120%-os visszaigénylést és 50 ingyenes pörgetést kapjon;
 • Míg pénteken legalább 18,000 Ft értékű befizetést hajt végre, hogy 170%-os visszatérítést végezzen el és 60 ingyenes pörgetést igényeljen.

Ezen kívül a Vulkan Vegasnál a legnépszerűbb nyerőgépeknél vagy a partneroldalainkon lévő linkekre kattintva további speciális bónuszok érhetők el.

Bónuszfeltételek

A Vulkan casino bonus használatának feltételeit már részben érintettük a bevezető részben. A bónusz pénzjutalmak nem adhatók hozzá a valódi pénz számlákhoz, azaz a bónuszok egy külön bónuszszámlán lesznek jóváírva. A bónuszegyenleggel megjátszott játékokból csak bónusz pénzjutalmak nyerhetők el. A játék során jól meghatározott sorrend szerint történik a bónuszegyenleg és a valódi pénzegyenleg felhasználása. Először a valódi pénzegyenleg kerül felhasználásra, és amikor már ennek az egyenleges negatív, akkor kerül a bónuszegyenleg felhasználásra.

A bónuszok nem minden játékos számára érhetők el. Az, hogy egy adott játékos jogosult-e erre a bónuszra a játékos profilján nézheti meg. Itt találhatja meg az elérhető bónuszokat. Ha egy bónuszra a játékos nem jogosult, akkor ez a bónusz nem jelenik meg a profiljában. A bónuszok nem örökké aktívak, hanem az elnyerést követően csak 5 napig használhatók fel. Ha a játékos nem használja fel a bónuszt 5 napon keresztül, akkor a bónusz automatikusan elvész. Vannak bizonyos bónuszok, amelyek nem követik ezt a sémát, hanem az érvényességi idő a részletes feltételekben lesz meghatározva. Bizonyos játékoknál a bónuszok nem használhatók fel. Az élő játékok egészen más feltételek között zajlanak, mint a többi online kaszinójáték, ezért a bónuszok az élő kaszinó, és az azonnali játékoknál nem használhatók fel. Ezen felül a játékosoknak mindig követniük kell egy bónusz megjátszási követelményeit, hogy igénybe vehessék a bónuszokat.

Összefoglalás

A Vulkan Vegasnál minden játékos számára ígéretes jutalmakat biztosítunk, ezért ne habozzon, hanem iratkozzon fel és próbálja ki a Vulkan Vegas remek játékait és aktiválja a bónuszkódot!