A Vulkan Vegas kaszinót ugyan nem olyan régen hoztuk létre, de így is az elmúlt időszakban már komoly elismerésre tettünk szert a játékosok között. Először a Független Államok Közössége országaiban voltunk ismert, de gyorsan népszerűek lettünk egész Európában. A kaszinót Cipruson jegyeztük be, és a curacaoi kormány szerencsejáték törvényei alapján működtetjük. A játékaink és egyéb szolgáltatásaink teljesen biztonságosak, és a legmodernebb titkosítási technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk a játékosok biztonságát.

A Vulkan Vegasnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a játékosaink a legjobb, kiváló minőségű játékok közül választhassanak, ezért a legjobb játékfejlesztők játékait kínáljuk, mint például a Microgaming, NetEnd, Yggdrasil, Quickspin, EvoPlay és Play’nGo. A játékaink között megtalálhatók a nyerőgépek, élő kaszinójátékok, asztali játékok, kártyajátékok és azonnali játékok. A nyerőgép választékunk igazán lenyűgöző, mert több mint 1000 nyerőgépet biztosítunk a játékosoknak. Nemcsak a hatalmas választékra koncentrálunk, hanem a játékok minőségére is. A nyerőgépeink különböző témákat és történeteket jelenítenek meg. Egy részük az ókori kultúrákba kalauzolja el a játékosokat, ahol újra átélhetik a filmekből és könyvekből ismert történeteket. A vonzó megjelenés és garantált játékélmény mellett a jövedelmezőségre is gondoltunk. A játékaink magas visszatérítési aránnyal rendelkeznek, ami sokszor meghaladja a 98%-ot vagy majdnem eléri a 99%-ot. A játékaink volatilitását is úgy állítottuk be, hogy mind az alacsony, a közepes és a magas volatilitás is megjelenjen.

ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ

Feliratkozás folyamat a Vulkan Vegasnál

A feliratkozás a Vulkan Vegas kaszinónál viszonylag egyszerű folyamat, és teljesen hasonlóan megy más online játékszolgáltatóknál történő feliratkozáshoz.

  • A regisztráció gombra kattintva megjelenik egy formanyomtatvány, ahol a játékosnak meg kell adnia néhány személyes adatot, az e-mail címét, a fiókja pénznemét és természetesen egy jelszót.
  • A feliratkozás következő lépésében a játékosnak vissza kell igazolnia az e-mail címét. A megadott e-mail címére küldünk egy megerősítő linket, amelyre kattintva tudja a játékos visszaigazolni az e-mail címét. Ügyelnie kell arra, hogy a megerősítő üzenet esetleg a kéretlen levelek közé érkezik! Az aktiválási link csak bizonyos ideig marad aktív. Ha lejárt annak az érvényessége, akkor újra kell kezdeni a folyamatot.

Fontos tudnia a játékosnak, hogy csak egy személy, illetve csak egy IP cím regisztrálhatja magát a Vulkan Vegas weboldalán. Ha bármilyen visszaélést tapasztalunk, akkor a játékos elveszítheti a tagságát.

A hagyományos feliratkozás mellett választhatja a közösségi oldalakról történő feliratkozást is. A Vulkan Vegas weboldalon találhatja meg a különböző közösségi médiák logóit a feliratkozási nyomtatvány felett. A közösségi médián keresztüli Vulkan Vegas bejegyzés előnye az, hogy nagyon gyorsan megy, mivel minden adata már megtalálható a közösségi média felületén. Időnként úgy találhatja, hogy a közösségi média megakadályozza a feliratkozásban. Ilyenkor egy üzenetet küld, amely felhatalmazhatja a Vulkan Vegast az információmegosztásra, miután használta a kaszinó számláját.

Belépés a Vulkan Vegas kaszinóba: asztali számítógép és mobilkészülék

Vulkan Vegas üdvözlő bónusA sikeres feliratkozást követően be kell lépnie az új játékfiókjába, hogy élvezhesse a széles játékválasztékunkat. Egy okostelefon vagy tablet segítségével a Vulkan Vegas casino login pontosan olyan magától értetődő, mint az asztali számítógépet használóknak. Függetlenül attól, hogy milyen készüléket használ, semmilyen bonyolult lépés sincs a Vulkan Vegas login eljárásban. Az alábbi lépéseket kell követnie:

  • A VulkanVegas login menüpontja a „belépés” menüpont, amit a „feliratkozás” mellett a jobb felső sarokban talál meg. Kattintson rá a belépéshez!
  • A másik vegas hu belépés mód az e-mail cím és a jelszó megadásával vagy a közösségi média segítségével történik.
  • Abban az esetben, ha elfelejtené a jelszavát, akkor kattintson a „elfelejtette a jelszavát” linkre, adja meg az e-mail címét és várja meg, hogy az újbóli beállítás link megérkezik a levelesládájába!

A mobiltelefonos játékosoknak, ha Android készüléket használnak két lehetőségük van. Letöltik a Vulkan Vegas kaszinó alkalmazást vagy a mobilkészülék böngészőjét használják. Az iOS készüléket használó játékosoknak viszont a Vulkan Vegas belépés mobilkészülék belépési eljárást kell követniük, mivel az alkalmazás még nem érhető el. Függetlenül attól, hogy melyiket választja a felület ugyanaz, mintha belépne egy asztali számítógépbél. A mobiloldalunkat úgy hoztuk létre, hogy semmilyen megalkuvást ne kelljen tennünk a tartalom minőségében függetlenül a képernyőmérettől.